Zara Home Underwater kolekcija za proljeće/ljeto 2017

by / 07/02/2017 Dizajn, Lifestyle one Comments

Post By RelatedRelated Post

Inspirirana podvodnim životom, Zara je predstavila novu kolekciju pod nazivom „Underwater“. Kolekcija je prozračna, svijetla i vedra, s mnogo koraljne, plave, tirkizne i zelene.

Pogled na fotografije iz nove kolekcije vodi nas u svijet ronjenja gdje uživamo u jednistvenoj ljepoti koralja, spužvi, morskih trava, meduza, riba, školjki i jastoga. Kolekcija “Underwater” je podeljena na tri serije i donosi i tri različite palete boja. U prvoj seriji zastupljeni su koraljni i narančasti tonovi, drugu seriju čine eterične nijanse plave, zelene i lila, dok u trećoj dominiraju metalik, siva i plava. Jarke, ljetnje boje spojene s elegantnim uzorcima čine novu Zarinu kolekciju predmetom želje u ovim hladnim danima.

.

.

Tanjuri imaju lijepe oblike i teksture, a u ponudi su također i predivni stolnjaci, salvete i prstenje. Za dekoraciju možete koristiti vaze, svijećnjake i figurice inspirisane morskim svijetom. Zara također preporučuje dekoracije za kupaonice – ručnike, sapune, čaše za četkice za zube.

.

.

Ako poželite da ovog ljeta dekorirate svoj interijer u skladu sa podvodnim svijetom, Zara Home kolekcija vas sigurno neće razočarati.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/zara-home-underwater-kolekcija-za-proljeceljeto-2017/
RSS

M. M.