Stiže nam kolekcija torba Selena Gomez X Coach

by / 09/08/2017 Moda, Vijesti No Comments

Još od kako su Selena Gomez i brend Coach objavili saradnju prošle godine, svi su s nestrpljenjem očekivali predstavljanje novih dizajna. Nakon dužeg čekanja, napokon možemo vidjeti potpunu kolekciju u punom sjaju.

Ekskluzivnu kolekciju čine tote i mini torbe, držač za kreditne kartice i dodaci za torbe.

“Bilo je vrlo zabavno kreirati kolekciju sa Selenom koju čine cool i ženstveni predmeti”, rekao je Stuart Vevers za medije. “Kada smo dizajnirali Selena Grace torbu, fokus je bio na istraživanju kvaliete koje je Selena želela u torbi i kreiranje nečega što će biti osobno za nju.”

.

.

Svaka torba i aksesoar su prava reflekcija Seleninog prepoznatljivog stila i njene ženstvenosti. Ona je uzela Coach kvalitetne torbe i transformisala ih na njen jedinstven način. Tako je svaki dizajn dobio mladalački izgled, uz zadržavanje elegancije. Najupadljiviji komad kolekcije je tote torba Selena Grace koja će biti dostupna u tri različite boje. Prva je “Selena Black Cherry” u crnoj i nijansi tamne višnje, druga “Selena White” u beloj i na kraju “Selena Red” u crvenoj. Svaka torba ima ušiveni patch detačh sa citatom ” To be you is to be strong” (“Biti svoj znači biti jak”), ali i jednu od omiljenih pevačicinih tetovaža “Love yourself first” (“Prvo zavoli sebe”), koja je ispisana njenim rukopisom.

.

.

“Vrlo sam uzbuđena što će napokon svi moći vidjeti dizajn koje smo kreirali Stuart i ja. Jedva čekam da ih nosim – potpuno su svestrani, savršeni za svakodnevni ali i noćni styling”, rekla je Selena. Kolekcija će u prodaji biti od prvog rujna.

.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/stize-nam-kolekcija-torba-selena-gomez-x-coach/
RSS

M. Z.M.