Savršeno hladan event – A state of ice

by / 12/08/2017 Događaji No Comments

Živa u termometru penje se neobično visoko ovih dana, kreativnost u odijevanju svaki dan je na kušnji, koža je tamnija, a ljetne večeri ispunjene druženjem na ugodnim temperaturama. Ljeto je vrijeme skupljanja nezaboravnih uspomena, novih avantura i  pozitivne energije.

Festivalski tjedan u Sarajevu vrhunac je zabave tokom čitavog ljeta. Ove godine, najbolje je rezervirano za kraj, pa se Jägemeisterov popularni event ove godine događa nakon što se spusti SFF zavjesa, na istoj lokaciji kao i prošle godine, u Domu mladih, 18. kolovoza.

„Nakon što smo prošle godine ”redizajnirali zabavu”, već sljedeće jutro fantastični komentari sudionika eventa, pokazali su da smo još jednom odradili dobar posao i  da je pred nama još teži zadatak – podići event stepenicu više naredne godine. Poslije cjelonoćne zabave, plesanja i pozitivne energije, u jutarnjim satima tražile su se pozivnice, ali za sljedeću godinu. Da to nije prolazna euforija, jasno nam je bilo u martu. Već tada su počeli upiti „Kada je ove godine event?“, otkrivaju iz Jägerovog tima.

Nakon višemjesečnih priprema, organizatori s velikim ponosom otkrivaju da je novi event, pod nazivom „A state of ice“ spreman. Tim od preko 100 ljudi marljivo i dalje radi na detaljima koji će učiniti da Jägerova ledenohladna noć bude noć, koja će ‘smrznuti’ uspomene svih gostiju eventa na još jedno fantastično druženje s prijateljima pod okriljem branda koji ne prepušta ništa slučaju.  Naziv samog eventa skriva poruku branda o idealnom načinu konzumacije ovog njemačkog pića – ohladiti ga na -18 ⁰C i piti ga čistog. Leden, a ne s ledom. 

Prateći hashtag #4friends i #astateofice na Instagramu i Facebooku, fanovi će moći na različite načine osvojiti ulaznice za sebe i svoja 3 prijatelja. Ove godine, specijalne 4 kožne narukvice nalazit će se u jednoj koverti i činit će jedinstveni način ulaska na event za jedno društvo, kao i uspomenu na zajednički provod.

Uvijek zanimljivi glazbeni gosti, posebni vizualni efekti, ponuda pića i hrane, kao i predivne Jägerette u posebnim odorama samo su dio cijele ledenohladne priče koja će biti ispisana u Domu mladih usred vrelog ljeta.

Ostalo je malo vremena, okupi ekipu i zaledimo najbolje trenutke zajedno.

 

M. Z.M.