Predstavljena je Jeremy Scott x Mac kolekcija

by / 11/01/2018 Ljepota, Trendovi No Comments

Jeremy Scott je jedan od najkreativnijih dizajnera svijeta, s estetikom koja se prepoznaje odmah…On je sada svoj jedinstveni kreativni um iskoristio za stvaranje makeup kolekcije u saradnji s brendom MAC cosmetics.

On je, baš kao i svi ostali, opsjednut estetikom i ležernim vibracijama devedesetih godina, pa nas cijela tema kolekcije podsjeća upravo na tu dekadu. Na prvi pogled, možemo videti da je dizajner bio inspiriran glazbom kada je kreirao i pakiranje i proizvode iz ove linije. U kolekciji postoje tri palete, upakirane u vrlo interesantne uzorke.

.

.

Paleta sjenila za oči, nazvana LoFi, sadrži čak 29 nijansi. Jeremy je u nju ubacio i živahne tonove kao što su zelena, ljubičasta, plava i ciklama, ali, tu su i nijanse poput braon, sive i neutralne, koje su neophodne za praktično svaki makeup look. Ova paleta upakovana je u bumboks, koji prati temu kolekcije.

.

.

 

“Future Emotion” je paleta ruževa za usne u obliku kasete, koja sadrži devet smjelih boja, uključujući narandžastu, crvenu, pink, tamno smeđu, bordo, jarko ljubičastu, mat nude, ružičastu i smeđu.

.

.

Treća paleta namenjena je licu i nosi naziv Acoustica, a sadrži satensko rumenilo u pink boji, mat bronzer i highlighter koji se presijava. Ova paleta predstavljena je u pakiranju u obliku CD-a.

.

.

Ova kolekcija će debitirati 28. siječnja, a bit će dostupna za kupovinu u odabranim MAC trgovinama, kao i preko njihovoe stranice. Palete za lice i usne koštaju po 35 dolara, dok paleta sjenila za oči košta 75 dolara.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/predstavljena-je-jeremy-scott-x-mac-kolekcija/
RSS

M. M.