Predstavljamo savršen planer za vjenčanja – SiS planer

by / 09/08/2016 Izdvojeno, Vjenčanja one Comments

Svako vjenčanje zahtijeva mnogo planiranja i bez obzira na mnoštvo aplikacija i raznoraznih web stranica koje nastoje olakšati organizaciju vjenčanja budućim mladencima,  ipak je klasični planer, onaj na dobrom starom papiru i dalje apsolutni  „kralj“.

Njegova najveća prednost je što vam i nakon samog čina vjenčanja ostaje kao trajna uspomena na slatke muke koje su prethodile tom najsretnijem danu.

Jedan takav planer nedavno je predstavljen na bosansko hercegovačkom tržištu. Planer vjenčanja – SiS planer stvoren je na temelju potrebe za što lakšim planiranjem vašeg najsretnijeg dana. Njegove kreatorice su dvije sestre Ivana Dujmović Pejić i Maja Kvesić koje su i same detaljno zapisivale sve pojedinosti prilikom planiranja vlastitih vjenčanja te na temelju vlastitog iskustva osmislile za vas jednostavan način da sve imate na jednom mjestu i što više uživate u samim pripremama.

.

Event 0031

.

S obzirom da je stvoren zajedničkim snagama dviju sestara planer nosi naziv „SiS“ – što znači „Sestra i Sestra“ a ujedno je sis’ i skraćenica na engleskom od riječi sister tj. sestra. Kako Ivana i Maja tako i  inače nazivaju jedna drugu naziv SiS planer je bio logičan izbor. Otkrile su nam i da ovo nije jedini planer koji nas očekuje ali neka to za sad ostane tajna.

.

sis planer 2

.

Planer sadrži sve potrebne informacije za lakše planiranje ali i mnoštvo zabavnih stvari i ideja te mjesta za fotografije s najvažnijih događaja do samog vjenčanja. Njegove kreatorice su se potrudile da cjelokupan tekst u njemu budu na našem jeziku s obzirom da se radi u potpunosti o made in BiH proizvodu.

„Premotaj uspomene pa nek sve ponovno krene“ moto je ovog predivnog planera a zasigurno će vam mnogo puta u budućnosti izvući osmjeh na lice.

.

sis planer 3

.

SiS planer ne samo da je idealan saveznik u planiranju kojeg morate imati nego i idealan poklon za mladenku od kume ili prijateljice koji se po želji može i personalizirati tako da na njegovoj naslovnici stoje imena mladenaca, datum, neki tajni naziv ili što god vi poželite.

Event 0015

.

SiS planer možete kupiti preko službene Facebook i Instagram stranice (za narudžbu personaliziranog planera čeka se do 7 dana) ili na prodajnim mjestima knjižare Antonio commerce u Mostaru i MR Paper u Širokom Brijegu. Moguća je dostava i na područje Hrvatske.

p.s. Pratite nas na društvenim mrežama, darivamo vas ovim prekrasnim planerom.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/predstavljamo-savrsen-planer-za-vjencanja-sis-planer/
RSS

M. Z.M.