Predstavljamo prirodnu kozmetiku “Mystery”

by / 09/10/2017 Ljepota, Preporuke No Comments

U današnje doba, kada ponuda kozmetičkih i higijenskih sredstva na tržištu preplavljuje police trgovina ali i web shop-ova do izražaja sve više dolazi prirodna kozmetika, izrađena od biljnih i eteričnih ulja, te hidrolata i drugih supstanci prirodnog porijekla.

Mystery prirodna kozmetika na tržištu je od 2013. kada je nastao prvi sapun a u proizvodnji koristi samo najkvalitetnije, pažljivo birane sirovine kako bi se postigli maksimalno pozitivno djelovanje na kožu, nahranili je i hidrirali pomoću visoko kvalitetnih biljnih i eteričnih ulja i hidrolata, bez silikona, parabena i drugih kemijskih spojeva sintetiziranih u laboratoriju.

.

.

Svaki proizvod koji nastane u Mystery radionici, spoj je tradicionalnog i modernog. Tradicionalnim recepturama, obogaćenim duhom modernog doba, kreirana je jedna priča za sve one koji su postali svjesni problema koje im donosi sadašnjica.

.

.

Iz Mystery brenda stoji Dubravka Aničić, inženjerka tehnologije koja je isprva počela raditi prirodne sapune radi svoje kćerkice, a sada su u ponudi i drugi proizvode koji su vrlo brzo našli svoj put do mnogobrojnih kupaca diljem Europe. Radi se o:

Melemima za tretmane rana, opekotina i ožiljaka.

Kremama za lice za normalnu, suhu, masnu i kombiniranu, te zrelu kožu.

Toniku za lice kao neophodnom proizvodu za njegu kože lica i vrata.

Losionima za tijelo koji hidratiziraju i njeguju kožu tako da ostaje meka, baršunasta i sjajna.

Body butter-ima koji štite kožu od isušivanja i nepovoljnih vremenskih utjeaja kojima je koža svakodnevno izložena.

Anticelulitnom ulju koji doprinosi zatezanju kože i smanjenju celulita.

Uljnoj fuziji za tretman proširenih vena koja kombinacijom biljnih i eteričnih ulja otklanja utrnulost i peckanje u nogama.

Različitim vrstama uljnih mješavina za masažu.

.

.

Prednosti prirodne kozmetike su mnogobrojne: koža je prepoznaje, lako se upija, hidrira kožu, hrani je, pravi se u malim serijama, ne sadrži parabene i druge štetne materije za naš organizam. Nedostatak prirodne kozmetike je, prije svega, kratak rok trajanja. Međutim, taj rok trajanja je sa druge strane prednost prirodne kozmetike jer on je jedan od pokazatelja da je zaista riječ o prirodnoj kozmetici.

.

Pratite nas na društvenim mrežama jer vas uskoro darujemo proizvodima iz Mystery kolekcije.

 

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/predstavljamo-prirodnu-kozmetiku-mystery/
RSS

M. Z.M.