Predstavljamo: Onze Eleven online koncept store

by / 17/03/2018 Moda, Vijesti No Comments

Sarah i Martina dvije su rodice koje su oduvijek htjele raditi zajedno i otvoriti nešto svoje. Cijeli su život živjele na relaciji Francuska-Hrvatska, s kovčegom u ruci. Oduvijek u modnom svijetu, odlučile su se stacionirati u Zadru i otvoriti e-shop! 

 www.onze11eleven.hr 

S obzirom da nismo imale uspjeha u pronalaženju posla koji bi nas ispunjavao, počele smo razmišljati o otvaranju vlastitog obrta. Već nekoliko godina intenzivno razmišljamo o tome što bismo mogle otvoriti, a da pritom povežemo strast prema onome što radimo i tržište koje će biti zainteresirano za naše proizvode. Kako nam volje i želje nikad nije nedostajalo jedini problem koji nam se vrtio po glavi bio je da li postoji potražnja za proizvode koje bismo prodavale.

.

.

Suočene s manjkom izbora za originalnim predmetima, prepoznale smo potrebu ovakve trgovine u Hrvatskoj. Naši proizvodi su originalne rukotvorine malih dizajnera kojima naši hrvatski kupci nemaju pristup. Svojim kupcima želimo priuštiti nešto novo što garantirano nisu vidjeli na našem tržištu.

.

.

Nas dvije smo pune ideja. Najveći problem je bio kako to pretočiti u isplativi biznis. Primijetile smo nedostatak raznolikosti ponude pa nam je bi bilo zanimljivo upoznati hrvatsko tržište s markama ostalih europskih zemalja. Nešto novo, drugačije i originalno. Interesa ima ali treba se probiti na tržište, tek smo otvorili, prije skoro 3 mjeseca ali polako nalazimo svoju klijentelu.

.

.

Naši klijenti su prvenstveno žene od 25 do 40 godina, moderne i aktivne,  bilo da kupuju za sebe, prijateljicu, partnera ili dijete, no i muškarci postaju sve učestaliji posjetitelji internet trgovine. Naše tržište je za početak Hrvatska, ali svakako nam je želja prošiti se i van granice.

 

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/predstavljamo-onze-eleven-online-koncept-store/
RSS

M. M.