POZNATI SPLIĆANI PODRŽALI OTVORENJE TRGOVINE DOMAĆEG BRENDA KARIN

by / 23/10/2017 Moda, Vijesti No Comments

Splitska modna dizajnerica Katarina Popović koja djeluje pod imenom brenda Karin design sinoć je u Splitu proslavila otvorenje prvog prodajnog prostora, a dolaskom su je podržali poznati Splićani poput Anamarije Asanović i Monike Sablić.

Modna dizajnerica Katarina Popović sinoć je u Splitu na adresi Ulica kralja Zvonimira 103 otvorila prvu trgovinu svojeg brenda Karin design, a dolaskom na otvorenje podržali su je brojni poznati Splićani i kolege poput Sandre Ledenko, Marije i Jurice Pirića, Monike Sablić, Nede Makjanić Kunić, Ane Kujundžić i Anamarije Asanović. Ove poznate modne znalce posebno je te večeri oduševila aktualna jesensko / zimska kolekcija koja se većim dijelom sastoji od večernjih haljina, kaputa, suknji i košulja, a bojama i teksturama izvrsno se uklopila u interijer prodajnog prostora.

.

.

Decentan prostor uređen je kombiniranjem tradicionalnog i modernog stila s efektnim detaljima dok je u prizemlju smješten proizvodni pogon.

.

.

Brend Karin prepoznatljiv je po bezvremenskoj eleganciji i namijenjen chic poslovnim ženama, a dizajnerica Katarina Popović pokrenula ga je 2012. godine. Prije pokretanja vlastitog modnog biznisa Popović je diplomirala modni dizajn na prestižnom Istituto Marangoni u Milanu te radila kao pripravnica u modnim kućama Marni i Giancesare Conca. Otvorenje prodajnog prostora za nju je, kako navodi, ostvarenje s obzirom na to da je još od studentskih dana priželjkivala da njezine kreacije s talijanskim štihom budu dostupne ponajprije Splićankama, a onda i svim domaćim zaljubljenicama u modu.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/poznati-splicani-podrzali-otvorenje-trgovine-domaceg-brenda-karin/
RSS

M. Z.M.