Neobičan spot za kozmetički brend NO7

by / 07/10/2017 Ljepota, Vijesti No Comments

Olimpijska natjecateljka u mačevanju, Monica Aksamit, zvijezda je najnovije reklame za kozmetički brend No7 iz Velike Britanije koji se potrudio uraditi nešto drugačije u svojoj kategoriji. Naime, pored toga što je spot vrlo žustar, niti u jednom trenutku spota ne vidimo lice zvijezde koja promovira šminku.

U jarko bijelom kamenolomu Aksamit se bori sa svojom protivnicom, obje u punoj opremi uključujući i kacige. Kroz snimak borbe, razbacani su kratki isjčeci s krupnim kadrovima nje kako nanosi šminku. Sa svakim potezom četkice koja nanosi boje i puder, tako i boje eksplodiraju u kamenolomu sa svakim zamahom mačeva dvije neustrašive sportistkinje.

.

.

Na kraju spota, Aksamit pita: „Make up me ne čini boljom. Ili možda čini?“ Oglas je radila agencija Mother London, a režirao ga je Juan Cabral.

Kristof Neirynck, jedan od rukovoditelja u matičnoj kući brenda, Walgreens Boots Alliance, izjavio je u priopćenju:

„U No7 shvaćamo važnost kozmetike u životu žena. Daleko je to od ispraznog ili površnog. Naprotiv, kozmetika igra važnu ulogu u pomaganju ženama da postignu osjećaj svog najboljeg izdanja, da se osjećaju spremne. Monica je bila savršen izbor za ovu kampanju jer je ona žena koja doista vjeruje u transformativnu moć make-upa i samouvjerenosti koju ona može pružiti. Ovo je prvi put za nas da smo uradili oglas za proizvode za ljepotu u kojem se ne pokazuje lice zvijezde, no za No7, važnije je predstavljati istinsku ulogu make-upa u životu žene – unutarnju snagu i energiju koju žene imaju kad osjećaju da imaju kontrolu nad svojom vlastitom ljepotom.“

.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/neobican-spot-za-kozmeticki-brend-no7/
RSS

G. P.