Motorola predstavila Moto Z2 Force i 360 Camera Moto Mod

Motorola Mobility, kompanija u vlasništvu Lenova, predstavila je u New Yorku svoj najnapredniji pametni telefon do sada – Moto Z2 Force, kao i novi Moto Mod koji korisnicima daje mogućnost da zabilježe doslovno sve što se događa oko njih.

Ovi uređaji postavljaju nove standarde kada su u pitanju inovacije na pametnim telefonima, i omogućuju korisnicima da se maksimalno posvete stvarima za kojima su strastveni, kao i da se povežu sa ostatkom svijeta na nov i drugačiji način.

Ovaj novitet iz kompanije Motorola uslijedio je nakon najave o novom Moto Z2 Play telefonu, kao i čitavim nizom novih dodataka, uključujući GamePad, JBL 2 SoundBoost, masku za bežično punjenje i TurboPower dodatke.

Moto Z2 Force: Zaštićen, elegantan i snažan

Novi Moto Z2 Force pomijera granice izdržljivosti uz kombinaciju tankog, metalnog kućišta, ojačanog jedinstvenom Moto ShatterShield tehnologijom, i Quad HD AMOLED ekranom od 5,5 inča koji je otporan na udarce i lomljenje.

.

.

Baterija na novom Moto Z telefonu koja može izdržati cijeli dan, kao i TuboPower dodatak donijet će slobodu korisnicima koji su uvijek u pokretu. Uz snažan Qualcomm Snapdragon 835 procesor i najbrže moguće brzine za prijenos podataka uz Gigabit LTE, ovaj uređaj će korisnicima obezbediti vrhunske performanse. Novi Moto Z ima dvostruku kameru od 12MP, sa jednim monohromnim senzorom i jednim senzorom u boji, čime se obezbeđuje dubina polja.

Budući da je Moto Z2 Force kompatibilan sa Moto Mods dodacima, korisnici imaju kontrolu nad svojim mobilnim iskustvom i mogu koristiti telefon da komuniciraju sa svetomna potpuno drugi način, pa tako mogu da ga pretvore u 360 kameru, gejming konzolu, snažni zvučnik, video projektor, dodatnu bateriju ili nešto drugo.

360 Camera Moto Mod: Zabilježite sve

Korisnici jednostavno trebaju povezati novi 360 CameraMoto Mod s Moto Z telefonom i  pretvoriti ga u kameru koja ima mogućnost da snima pod kutom od 360 stepeni i zabilježi sve oko njih. Uz samo jedan klik, korisnici će moći snimati  interaktivne 4K video snimke pod kutom od 360 stupnjeva, uz impresivan 3D audio zvuk. 

.

.

Dostupnost

Novi premium telefon, Moto Z2 Force, kao i 360 Camera Moto Mod, bit će dostupni na tržištima širom Europe, Bliskog Istoka i Afrike krajem ljeta.

 

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/motorola-predstavila-moto-z2-force-i-360-camera-moto-mod/
RSS

M. Z.M.