Kylie Cosmetics predstavlja novu „Silver“ kolekciju

by / 07/01/2018 Ljepota, Trendovi No Comments

Kylle Jenner predstavlja novu liniju make up proizvoda pod nazivom „Silver“ koja uključuje korektore, ruževe i četkice.

Za razliku od Rihannine kolekcije Fenty u kojoj dominiraju puderi, Kylie je bila dovoljno mudra i predstavila makeup kolekciju koja sadrži veliki broj korektora. Kylie nije samo mislila na tonove korektora, već i na podloge. Korektori se pojavljuju u transparentnoj ambalaži sa srebrnom kapicom, a ime brenda, kao i ime kolekcije je napisano srebrnim slovima.

.

.

Kylie, za koju se navodi da je trudna, također pokreće 20 nijansi ruževa koji dolaze u srebrnom pakiranju, a ime se nalazi na samom ružu. Poznata kao pionir kompleta za usne, Kylie je prvi put uspjela s lansiranjem tri proizvoda za usne u 2015. godini, a ime Kylie Cosmetics zaradilo je veliku slavu.

.

.

Ruževi iz nove „Silver“ kolekcije kreću se od nude do žutih, crvenih i ljubičastih tonova. Svi ruževi imaju mekanu hidratantnu formulu sa satenskim kremastim finišem.

.

.

Pored make up proivoda Kylie predstavlja komplet od 16 luksuznih četkica koje dolaze sa srebrnom drškom i bijelim dlačicama. Set od 16 komada uključuje sve što vam je neophodno za profesionalno šminkanje, a prodavat će se  i svaka pojedinačno.

.

.

Kylie Cosmetics će uskoro postati kompanija vrijedna milijarde dolara. Znamo da obožavatelji sigurno vole proizvode zvijezde, i bez sumnje “Silver” kolekcija će uskoro biti rasprodata.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/kylie-cosmetics-predstavlja-novu-silver-kolekciju/
RSS

M. M.