Kolovoz u Porto Montenegru nudi odličan Gourmet Corner

by / 05/08/2017 Događaji, Gastro No Comments

U periodu od 14. do 20. kolovoza u dobro poznatoj slastičarnici hotela Regent Porto Montenegro, Gourmet Corner, gosti će moći da uživaju u poslasticama Orientalnog mirisa i ukusa. U ponudi istog objekta svakog vikenda od 10 sati naći će se i delicije od smokava.

U hotelu Regent Porto Montenegro svakog će radnog dana za najmlađe goste pripremili zabavno edukativne aktivnosti kao što su oslikavanja lica, pravljenje predmeta od balona i ostalo, uz mnogo dobre zabave. 

„Ovakvom kombinacijom spoja Regent brenda kao nečeg što je globalno, i grupe „Incanto“ kao lokalnog činioca, pokušavamo kreirati jedinstvenu simbiozu koja će našim gostima ponuditi nezaboravno iskustvo. Uz sve ovo, lokalna riba pripremana na različite načine od strane našeg izvršnog kuhara Željka Knezovića, bit će glavni sastojak ove večeri“, kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela Regent Porto Montenegro.

.

.

26. kolovoz bit će obilježen večerom tijekom koje će gosti moći sami odabrati svoju kombinaciju paste i ukusnih umaka obogaćenih mediteranskim biljem. Predivno večer bit će upotpunjeno dobro poznatim hitovima koje će za goste izvoditi „Ola“ bend. U ovoj ponudi posjetitelji će moći uživati u našem Secret Garden-u od 19 do 22 sati.

„Ovo je jedna od naših najpopularnijih večera i aktivnosti. Napominjem da sve što radimo, radimo i za Tivćane i Crnogorce, pored inostranih gostiju. Cijena ove večere je izuzetno pristupačna i gostima pruža iskustvo od 5 zvezdica uz veoma dobru zabavu i hranu“, kazao je Željko Knezović, izvršni kuvar hotela Regent Porto Montenegro.

.

.

Izložba Piccasovih keramika otvorena je 1. kolovoza u Regent Lounge-u i trajat će mjesec dana. Postavka je otvorena za najavljene grupe turista koje se mogu najaviti putem maila picassoinregent@discovermontenegro.com

G. P.