Kim Kardashian West kao američka prva dama u Interview Magazine-u

by / 29/08/2017 Izdvojeno, Moda, Vijesti No Comments

It cover koji je podigao  veliku prašinu i uzbudio mnoge je rujanski cover Interview Magazine-a koji je za svoju naslovnicu odabrao Kim Kardashian West i njenu kćer North West. 

U fantastičnom novom editorijalu, kojeg potpisuje ni manje ni više nego Steven Klein, Kim Kardashian West utjelovljuje, kako je Interview napisao, „novu američku prvu damu“. 36-godišnja Kim utjelovljuje Jackie Kennedy Onassis u stylingu nadahnutim eri 60-ih, s upečatljivom frizurom, bisernim naušnicama i ogrlicom i elegantnim rukavicama.

.


 

Naslovnica je izazvala burne reakcije i komentare koji su se okomili na titulu „nove američke prve dame“ pitajući se s kojim pravom je Kim dobila tu titulu. Kako Interview objašnjava Kim je neshvaćena i podcijenjena, ali fascinantna, no očigledno njihovo oduševljenje ne dijele svi. Koje god mišljenje imali o Kim Kardashian West, jedna činjenica ostaje – u pitanju je upečatljiv i lijep editorijal s majstorskim potpisom fotografa Stevena Kleina. Naslovi i titule su marketinški trik. Ipak je u pitanju samo cover i editorijal jednog časopisa. 

.

 

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/kim-kardashian-west-kao-americka-prva-dama-u-interview-magazine-u/
RSS

M. Z.M.