Jubilarno 40. izdanje Interlibera 7. – 12. 11. 2017.

INTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila, okuplja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu promovirajući knjigu, znanje i znanost.

Po svom značenju Interliber nadilazi nacionalne okvire i dobiva sve veći međunarodni značaj što potvrđuje povećanje broja inozemnih izlagača. Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Interliberu bogat program svojih novih izdanja i najbolje naslove domaće i svjetske književnosti, dokazujući da nakladništvo u Hrvatskoj zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Posjetitelje sajma u prepunim paviljonima Zagrebačkog velesajma očekuje pregršt novih naslova, promocije knjiga, gostovanja domaćih i inozemnih pisaca, dodjele književnih nagrada, edukativne radionice, čitaonice, glazba, zabava…

.

I ove godine posjetitelje Interlibera očekuje šarolik program znanstvene kulture u sklopu kojeg će posjetitelji moći sudjelovati u raznim INTERAKTIVNIM POKUSIMA I RADIONICAMA, iskusiti TEHNOLOŠKE INOVACIJE te se opustiti u mini ZABAVNOM PARKU.
 
Program Znanstvenog kvarta izvodit će brojne udruge, studenstke sekcije, znanstveni instituti, muzeji te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice, a bit će definiran prema ciljnim skupinama i znanstvenim disciplinama.

.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/jubilarno-40-izdanje-interlibera-7-12-11-2017/
RSS

M. M.