Hotel Pino Nature nominiran za Europen Hotel Design Awards

U Londonu se 21. studenog održava EDHA 2016 (Europen Hotel Design Awards), a među nominiranim objektima za nagradu za najbolji novoizgrađeni objekt je i sarajevski hotel Pino Nature koji se nalazi na Trebeviću.

Hotel Pino je s još šest objekata nominiran u kategorijiNewbuild“. Podsjećamo da se za dizajn interijera objekta pobrinuo renomirani bh. arhitekta Amir Zec. Hotel je do sada nagrađen na bijenalu arhitekture u Veneciji, a također je nominiran u grupu najboljih europskih hotela po izboru posjetilaca stranice tophotel.de.

“Pino tim ne samo da je ponosan nego je ogromna čast, ali i velika odgovornost biti jedan od najnagrađivanijih hotela u regiji, pa možda i Europi u samo osam mjeseci nakon otvorenja hotela. Mnoge poznate osobe, među kojima i saudijski princ, prilikom posjete Sarajevu nisu propustile priliku obići hotel Pino. Čast nam je što već polako turisti, a i domaće stanovništvo Pino Nature Hotel kao samu građevinu doživljavaju kao zaštitini znak Sarajeva odnosno Trebevića, konstantno praveći razglednice i slikajući se ispred objekta”, kazala je za Klix.ba Aida Terzić iz Relax Toursa, agencije koja je investitor ovog objekta.

.

drone-summer-front-exterior

slide_02

.

Europe Hotel Design Awards se dodjeljuju za izuzetan dizajn i arhitekturu hotela, u čast arhitekata i dizajnera. Nagrade se dodjeljuju za kreativnost, inovativnost i izvrsnost kroz trinaest različitih kategorija. Pobjednici će biti objavljeni u Park Plaza Westminster Bridge u ponedjeljak 21. studenog u Londonu.

.

terasa-ljeto

.

Podsjećamo, Pino Nature Hotel otvoren je 8. siječnja ove godine. Smješten je u borovoj šumi, na prostoru nekadašnjeg omiljenog odredišta Sarajlija, hotela Prvi šumar. Ovo moderno zdanje zadovoljava najstrožije svjetske standarde u hotelijerstvu, a već je osvojilo simpatije građana.

(Foto: pino-hotel.com)

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/hotel-pino-nature-nominiran-za-europen-hotel-design-awards/
RSS

G. P.