Dobrodošli u Chanel Coco club

by / 15/01/2018 Moda, Trendovi No Comments

U Coco Club, privatni klub možete doći samo s pozivnicom a predstavlja prvijenac ovog brenda. Otvoren je u Soho dijelu New Yorka. Coco Chanel je oduvijek bila feministica. Ona je privatila muško odjevanje i muške krojeve koristila u svojim dizajnima. Samim tim, ideja ženskog kluba, nastala po ugledu na džentlmenske klubove iz prošlosti, nimalo nije čudna ideja.

Dizajn ovog kluba inspiriran je jednim od najčuvenijih Chanel satova, Boy-Friend. Boje interijera su crna i bijela, dok su naglasci pastelnih i zlatnih tonova razbacani po čitavom prostoru.

.

.

Sretne članice ovog kluba dobit će zlatnu karticu za pristup, a ovde će ih dočekati svakakve zabavne i neobične usluge. Vjerujemo da će dame koje budu imale priliku posetiti ovaj klub konstantno biti u stanju intrige, jer će im ovdje na primer biti dostupan numerolog koji će im ponuditi lične sesije.

.

 

Tu je naravno beauty soba za uljepšavanje, s makeup umjetnicima koji jedva čekaju da vam pokažu novitete. Stolni tenis, bilijar i kabina za fotografiranje također su dio kluba. Ostatak detalja ćemo vjerovatno tek saznati, a najviše nas zanima po kojem kriteriju se dobivaju pozivnice.

 

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/dobrodosli-u-chanel-coco-club/
RSS

M. M.