Čokolada za ublažavanje menstrualnih bolova. Može!

by / 11/10/2017 Gastro, Lifestyle No Comments

Menstrualni period povećava apetit. Tijekom PMS-a žene su obično nervozne i traže utjehu u masnim namirnicama ili raznim poslasticama. Lijek za ovo stanje je obično čokolada.

Iako čokolada odmah poboljšava raspoloženje ipak nije lijek za teže bolove u donjem dijelu stomaka. Na sreću i ovo će se uskoro promijeniti! Švicarski proizvođač čokolada “Chocolate mit Herz” upravo je predstavio čokoladu koja ublažava simptome menstruacije. Predstavljena je pod nazivom “Frauenmond” i povezana je sa menstrualnim ciklusom.

.

 

.
Čokolada u svom sastavu sadrži 17 lekovitih alpskih biljaka. U njoj se nalazi 60% kakaa koji je prirodni afrodizijak i koji oslobađa endorfin u tijelu. Uzimanjem ove poslastice žene će olakšati menstrualne bolove i lakše će se izboriti sa lošim raspoloženjem.

.

,

Ovu čokoladu možete otopiti u vrelom mlijeku. Ne razmišljajte o kalorijama, jer jednom mjesečno si možemo to priuštiti.  Jedinstvena čokolada će se uskoro pojaviti u prodaji u švicarskim trgovinama a mi se nadamo da neće proći dugo da stigne i na naše tržište. Marc Vidmer, predsjednik tvrtke “Chocolate mit Herz” je izjavio:

“Željeli smo da tih nekoliko dana u tijeku mjeseca postanu podnošljiviji ženama što ne znači da je ne mogu konzumirati i muškarci”

.

 

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/cokolada-za-ublazavanje-menstrualnih-bolova-moze/
RSS

M. Z.M.