Calzedonia noviteti za jesen/zimu 2017/18

by / 12/10/2017 Moda, Vijesti No Comments

Calzedonia se vratila s novom kolekcijom za jesen/zimu 2017/18, gdje originalne ideje igraju ključnu ulogu. Prijedlozi talijanskog brenda su iznenađujuće svestrani, što ih čini savršenim modnim dodacima za kreiranje outfita i izražavanja jedinstvenog stila.

Saten, samt ili sjaj? Calzedonia predstavlja čarape s lijepim pomponima i fantastičnim aplikacijama. Često se pojavljuju u kombinaciji živih boja za efektivni kontrast. Nova kolekcija Calzedonia dokazuje da su mrežaste čarape još uvijek neophodne za jesenju sezonu. Sokne s mašnicama se mogu nositi kao zanimljiv naglasak ispod farmerica u kombinaciji s tenisicama. Talijanski brend novom kolekcijom zadovoljava potrebe modernih žena. Među prijedlozima se nalaze čarape sa sjajem, tajice i moderne čarape „na vezanje“.

.

.

Calzedonia također predstavlja ograničenu kolekciju kreiranu u saradnji s Disney-em. Poznat po svojim šarmantnim bajkama, Mini (prava modna ikona!) i Mickey Mouse se mogu naći na čarapama, haljinama ili trapericama. Za jesen-zima sezonu 2017/18 Calzedonia je također pripremila jedinstvenu i ograničenu liniju od 6 haljina i širok izbor čarapa.

.

Svi prijedlozi brenda će biti dostupni od studenog.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/calzedonia-noviteti-za-jesenzimu-201718/
RSS

M. Z.M.