8 sati živopisne boje s Ecstasy Shine Lip Cream-om

by / 25/07/2017 Ljepota, Vijesti No Comments

Ecstasy Shine Lip Cream novi je makeup proizvod brenda Giorio Armani a u prodaji će se naći u jesen 2017.

Prema riječima međunarodne vizažistice brenda Giorgio Armani, Linde Kantelo, Armani Ecstasy Shine Lip Cream je predstavljen kao svakodnevna alternativa Rouge d’Armani, Lip Maestro i Lip Lipstick. Lipstick je predstavljen u crvenoj lakiranoj ambalaži koja je ukrašena srebrnim oznakama Giorgio Armani koje služe kao magnetno zatvaranje.

.

,

Luksuzni proizvod za usne Ecstasy Shine Lip Cream je poput luksuznog balzama koji je dizajniran da osigura dugotrajnu vlažnost i hidrataciju usnama, lagane je teksture i ne osjeća se na usnama a donosi osam sati živopisne boje i sjaja.

.

.

Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream je inovativna krema za usne sa nevjerovatnim sjajem. Ova hranljiva, boja boji usne poput ruža za usne i hidrira usne kao balzam. Nova krema za usne je izuzetno sjajna, skoro kao sjaj za usne, ali što je najvažnije nije ljepljiva.

.

.

Njena formula uključuje visok nivo sastojaka koji su pogodni za kožu, uključujući hijaluronsku kiselinu i tri vrste emolentnih voskova. Armani Ecstasy Shine Lip Cream je kreiran upotrebom najsuvremenijeg postupka tokom kojeg se formula polako zamrzava i kristalizira pigmente u teksturi kako bi na najbolji način odredila bolji pigment boje. Lagana tekstura je dvostruko lakša i bolja od ruževa!

.


.
Giorgio Armani Ecstasy Shine Lip Cream će se pojaviti na policama u Nordstromu i Sephori u rujnu 2017. godine, ali će biti dostupan u Armanijevoj online trgovini od sredine kolovoza. Ecstasy Shine Lip Cream će biti na raspolaganju u 18 različitih nijansi (bež, roz, živopisne crvene nijanse i u tonovima ljubičaste) i prodavat će se po cijeni od 38 dolara ili 36 eura.

G. P.