24. Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum

Post By RelatedRelated Post

Dvadesetčetvrti festival Golden Drum, drugi put za redom, bit će održan u Ljubljani. Posjetioci festivala imat će priliku poslušati više od 30 inspirativnih profesionalaca iz različitih polja kreativnosti, pogledat će prijedloge iz 38 različitih zemalja koji će se takmičiti za prestižne nagrade, upoznat će se sa drugim učesnicima koji su gladni znanja i inspiracije i pri tom se odlično zabaviti.

Festival Golden Drum ima dugu tradiciju podrške mladim talentima kojima nudi prilike na početku karijere. Mladi profesionalci imat će priliku da upoznaju i da uče od mudrih starijih kolega dok će posebna grupa mladih influensera određivati tok poslijepodnevnog programa za mlade – Young Friday Afternoon.

Izvjesno je da će najiščekivaniji događaji na festivalu biti ceremonija dodjele nagrada Golden Drum Grand Award Ceremony i zabava nakon dodjele nagrada kad će biti objavljena imena najboljih kampanja i koncepata, a timovi koji zaslužuju najveće poštovanje za svoju kreativnost bit će zasluženo u centru pažnje i aplauza.

Pogledajte program festivala i najave govora koji će vas uvjeriti da dođete u posjetu! Registrirajte se ovdje.

Više informacija o festivalu Golden Drum na www.goldendrum.com.

 

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/24-medunarodni-festival-kreativnosti-golden-drum/
RSS

M. Z.M.