Zanimljiva Bijoux kupaonska kolekcija

by / 10/10/2017 Dizajn, Lifestyle No Comments

Apasier – brend koji se bavi kreiranjem visoko kvalitetnog namještaja za kupaonice, predstavlja nam svoju najnoviju kolekciju premium kada i umivaonika, nazvanu Bijoux, razvijenu u suradnji sa svjetski poznatom dizajnericom interijera, Kelly Hoppen.

Očaravajući po pitanju forme i završnih detalja, svi predmeti iz ovog asortimana obilježavaju drugu suradnju Hoppen i ovog slavnog brenda, a inspirirani su dijamantima i odmah vas prenose na jednu sasvim novu razinu, odnosno u opčinjavajući svijet luksuznih kupaonica.

Kelly Hoppen posjeduje nagrađivani stil protkan čistim linijama i elegantnom jednostavnošću, koji se samim tim nalazi u samom srcu Bijoux asortimana. Ovi dinamični vanjski elementi poigravaju se sa svjetlošću i sjenkama, kreirajući aktivnu površinu, koja posjeduje efekt vizualnog remek djela.

.

.

“Želela sam kreirati kolekciju koja je balans između snažnih rubova i senzualnih oblina. Bila sam inspirirana simetričnim aranžmanima stranama perfektno isječenog dijamanta. Ovaj asortiman je dizajniran s procesom obrade dijamanta u fokusu, koji ga pretvara iz grubog kamena u profinjeni dragulj i vrlo sam zadovoljna krajnjim rezultatom”, rekla je Kelly Hoppen.

Bijoux asortiman sadrži kadu koja je savršena manifestacija snage i ljepote u isto vrijeme, s formom koja nudi vrhunsku relaksaciju, dok njena kvaliteta dalje pruža opčinjavajuće i ugodno iskustvo.

.

.

Bijoux umivaonik podsjeća nas na krunu ukrašenu draguljima, s opčinjavajućim tonom koji suptilno nagovještava luksuzni momenat u svakodnevnim aktivnostima. Integrirani umivaonik ima dinamične linije i suptilne obline dragulja, što zajedno kreira privlačnu formu koja je idealna za maštoviti i radnosni početak svakog dana.

.

.

“Naš jedinstveni materijal – apaisermarble – proizveden od pravog mramora, i baza svih apaiser kupaonskih dizajna, predstavlja sve osobine jednog izuzetnog materijala. U rukama naših majstora, on je bio predivno oblikovan u očaravajuće i donekle intrigantne oblike koje je dizajnirala Kelly i koji na kraju krajeva izdvajaju ovu kolekciju od svih drugih na tržištu”, dodala je Belinda Try, osnivačica i upravna direktorica brenda Apaiser.

PODIJELI ČLANAK
Facebook
Facebook
Follow by Email
INSTAGRAM
Google+
http://www.bibermint.com/23061-2/
RSS

M. M.