Jägermeister coolpack donosi cool nagrade za cijelu ekipu

by / 22/01/2020 Lifestyle No Comments
Zima je došla, noseći svoje čari. Skijanje, sankanje, boardanje, planinarenje ili druženje uz kamin, nezaobilazne su aktivnosti svakog ljubitelja zime, snijega i planine. Zdravica sa ekipom, ledeno hladnim shotom sada je moguća bilo kada i bilo gdje.

Jägermeister coolpack, kompaktno, nelomljivo pakovanje omogućit će vam da nazdravite sa ekipom i u najekstremnijim uvjetima – coolpack je uvijek spreman. Zapremine 350 ml, Jägermeister ledeno hladan coolpack je sve što je potrebno za početak zimske avanture.
.
.
.
Osim uvijek savršenog okusa, Jägermeister cool pack ove godine donosi i cool nagrade. Svaki Jägermeister coolpack “opremljen” je specijalnim kodom. Pronađite kod, upišite ga sa svojim podacima na webstranici coolpack.ba i osvojite vrijedne nagrade. Jägermeister nagrađuje 3 sretne osobe zimskim 5* vikendom na Vlašiću za četveročlanu ekipu, a Jäger tim spremio je i mnoštvo ostalih cool poklona.
.
Nagradna igra traje do 31.1.2020., kada će biti izvučeni sretni dobitnici. Nazdravi sa ekipom, zaigraj i osvoji nezaboravan zimski vikend na Vlašiću za sebe i svoju ekipu.

G. P.