Spektakularan završetak Fresh Wave Festivala u Banja Luci

by / 14/08/2019 Glazba No Comments
Banjalučka tvrđava Kastel proteklog vikenda upisala se kao mjesto vrhunske zabave, isprativši još jedno izdanje Fresh Wave Festivala. Spektakularnom produkcijom, vrhunskim setovima te odličnim line-upom Banja Luka je postala obavezna destinacija kada su festivali elektronske glazbe u pitanju.

Pod nazivom “Heaven”,Fresh Wave Festival ove godine donio je mnoga poznata imena elektronske muzike poput :
Matador, Pan Pot, Butch… Želeći da ponude najbolje od najboljih Fresh Wave je ove godine spremno napravio iskorak ka neobičnom te u festival eletronske muzike donio svježinu live nastupa.
.
.
Jägermeister live stage, donio je tokom festivala nezaboravne nastupe regionanih zvijezda. Sajsi MC, Krešo Bengalka, Nipplepeople, Lollabrigida, Perpetum Mobile samo su neka od imena koja su užarila atmosferu na Kastelu. Odoljeti augustovskim vrelinama za fanove festivala je uvijek izazov. Ledeno hladno osvježenje posjetioci festivala mogli su pronaći u Jäger zoni, a pored osvježenja, dočekalo ih je i iznenađenje – tattoo artist koji je fluroscentnim bojama ispunjavao želje i najzahtjevnijim fanovima.
.
.
Uz spektakularan light show i odličnu muziku, ekipa sa Kastela ispratila je još jedno izdanje Fresh Wave Festivala, ponijevši sa sobom mnogo pozitivne energije i nezaboravnih uspomena.
Vidimo se sljedeće godine na Kastelu!

M. M.