MO Swimear kolekcija “Goddess” za ljeto 2019.

by / 24/06/2019 Moda, Trendovi No Comments

Modna dizajnerica Milica Opačić zajedno sa svojom prijateljicom Nikolinom Jungić već par godina stvara liniju kupaćih kostima – MO SWIMWEAR by M&N.  Prethodnog vikenda, Milica I Nikolina organizirale su Bikini Matine na bazenu Sava Bien, gdje su prvi put u Beogradu prikazale Mo Swimwear kupaće kostime i kolekciju za ljeto 2019 – Goddess.

MO Swimwear by M&N može se pohvaliti velikim izborom jednodijelnih i dvodijelnih kupaćih kostima, koji su kreirani za različite građe, a zahvaljujući jedinstvenim krojevima i činjenici da su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, ovi kupaći kostimi se mogu nositi u različitim prilikama (kao body ili top), ne samo na plaži. Kao i sa brendom MO Premiere, Milica se drži klasičnih, vanvremenskih krojeva, na koje nadograđuje chic elemente, koji otvaraju mogućnost brojnih kombiniranja i ističu žensku figuru u najboljem svjetlu. 

.

.

Goddess kolekcija sadrži četiri boje: crnu, bijelu, crvenu i zlatnu. Pored kupaćih kostima, brojne dame na ovom matineu, mogle su uživati i u fotogrfijama iz editorijala, čiji je autor Marko Vulević.

.

.

MO Swimwear već par godina uspješno posluje i u inozemstvu, a u Beogradu se može naći u studiju Milice Opačić – MO Premier na Dorćolu.

M. Z.M.