Catrine Marlon u kreacijama Belme Tvico u Cannesu

by / 27/05/2019 Moda, Vijesti No Comments

Naša renomirana dizajnerica Belma Tvico uživa u festivalskim danima u Cannesu koristeći vrijeme za promociju brenda, dok filmske djelatnice nose njene kreacije učestvujući u brojnim aktivnostima u vezi Festivala.

Naglašene simpatije prema Belminim modelima ove godine iskazala je Catrinel Marlon, glumica, model i umjetnica talijansko-rumunskog porijekla koju su zbog egzotične ljepote i multitalenta  u kampanjama angažirali: Giorgio Armani, Lise Charmel, Chopard. Lancaster, La Mer i dr. Ljepotica koja se izražava modom, glumom i slikom ovih dana je nosila Belmine bomber jakne, a  ispred press walla Choparda (oficijelnog pokrovitelja ovogodišnjeg Festivala) pozirala je u satenskoj toaleti s potpisom naše bh. dizajnerice.

.

.

Na Festivalu u natjecateljskoj konkurenciji je Catrinelin film The Whistlers pod režiserskom palicom Corineliu Porumboiu. Catrinel je i ambasadorica Fondacije Andrea Bocceli koju prati više 700.000 pratitelja na Instagramu. Belmin model odabrala je i jedna od dominantnih dama u filmskoj produkciji, direktorica mk2 Films Juliet Scharmeck, a u casual kombinaciji na jednom od evenata pojavila se marokanska glumica Loubna Abidar poznata po filmu Much Loved. 

.

.

 

U romantičnim, izrazito ženstvenim i outfitima pastelnih boja Belmine S/S 2019. kolekcije. Catrinel je za jednu od najpoznatijih filmskih smotri na svijetu odabrala kombinezon u bojama sladoleda i lepršavu haljinu dominantno plave boje. Catrinelin film The Whistlers pod režiserskom palicom Corineliu Porumboiu. Catrinel je i ambasadorica Fondacije Andrea Bocceli koju prati više 700.000 pratitelja na Instagramu.

 

M. M.