Aladdin kolekcija za MAC je WOW!

by / 21/05/2019 Ljepota, Vijesti No Comments

MAC x Aladdin kolekcija obiluje zlatnim i srebrnim tonovima, šljokicama, bojom fuksije i u vašu kozmetičku torbicu donijet će nešto sasvim novo i drugačije. Kolekcija se sastoji od palete s devet sjenila, četiri ruža za usne, tri sjajila za usne, olovke za oči, highlightera i bronzera.

Disney Aladdin kolekcija je, kako tvrde iz MAC-a, manifestacija odlučnosti i samopouzdanja princeze Jasmine čija filmska adaptacija legendarnog crtića uskoro stiže na naša kino platna. Iako jedva čekamo vidjeti film s omiljenom princezom u glavnoj ulozi, čekanje nam je skratila ova glamurozna kolekcija koja se sastoji od palete sjenila za oči, ruževa, sjajila za usne, bronzera, highlightera, crne kajal olovke za oči i balzama za usne. Sa zlatnim akcentima i orijentalnim simbolima, ovaj make up nepogrešivo podsjeća na crtić iz djetinjstva i prava je poslastica za prave Disney obožavatelje.

.

.

Ruževi u zlatnom pakiranju s tirkiznim uzorkom svakako spadaju u zvijezde ove limitirane kolekcije.

.

.

Iz MAC-a kažu da ova nova, uzbudljiva suradnja naglašava ljepotu, samopouzdanje i snagu Jasmine te, naravno, njezinu hrabrost i mogućnost da napusti svoju zonu komfora kako bi otkrila neke nove spoznaje. Svaki proizvodi u kolekciji izgleda stvarno čarobno i poziva da u sebi probudite nešto kraljevski.

.

,

Ova make up suradnja odlična je najava za remakeAladdina koji se u Americi počinje prikazivati 24. svibnja, a vjerujemo da bi se i sama Jasmine njome oduševila, s obzirom na to kako genijalno izgleda!

M. Z.M.