Isprobali smo Kandi „NO SUGAR ADDED“ čokolade

Već je dokazano štetno djelovanje prekomjernih količina šećera na organizam. Unos šećera ne smije prelaziti 5% od ukupne dnevne energije koju dobivamo hranom. Za žene je to oko 25 grama dok za muškarce iznosi 35 grama. No studije prehrambenih navika pokazuju da dnevno unosimo i do 10 puta više šećera što je opterećenje koje naš organizam sve teže podnosi. Stoga će sve sladokusce obradovati podatak da su iz Kandija stigle nove “No sugar added” čokolade. 

Radi se o vrhunskim čokoladama kreiranim iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera. Stvaraju balans između uživanja i zdravlja. Za sve one koji paze na svoj izgled i zdravlje, no ne žele se odreći čokolade na izboru je da biraju između tamne, mliječne i mliječne čokolade s bademima (naš favorit je baš ova posljednja). 

.

Dark „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

.

Tamna čokolada s čak 84% kakaovca, zaslađena stevijom, smanjene energetske vrijednosti s obogaćenim vlaknima. Oduševit će sve one koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Stevia – Cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Kalorijska vrijednost mu je nula, te je pogodan zaslađivač za dijabetičare.

.

Milk „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

.

,

Fina mliječna čokolada za sve ljubitelje zdravijih čokolada. Savršena je kao desert ili za popodnevno uživanje. S visokim udjelom kakaovca od 34% udjelom i prirodnom aromom vanilije. Oduševljava svojom kremastom strukturom i bogatim okusom. Maltitol prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća.

.

Almond „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

.

.

Vrhunska mliječna čokolada obogaćena najkvalitetnijim bademima. Vrlo ukusna kombinacija i idealna zamjena konvencionalnim čokoladama. Najbolji je izbor za sve ljubitelje kombinacije orašastih plodova i čokolade. Maltitol prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća.

G. P.