My Lovely Bag predstavlja MAY 2019 : Spring Fever kolekciju

by / 10/05/2019 Moda, Vijesti No Comments

Oduševile su nas četiri nove proljetne torbice koje će svaka žena poželjeti imati u svojoj kolekciji. Riječ je o modelima iz nove “MAY2019:Spring Fever” mini kolekcije naše omiljene dizajnerske kuće po pitanju torbica – My Lovely Bag.

Mini kolekcija popularnih torbica pozdravlja svibanj žarkim bojama i uzorcima koji će razigrati svaki vaš outfit. Novi modeli su dostupni u nekoliko kombinacija boja i uzoraka. Kolekcija obiluje floralnim printom, mašnicama, raznobojnim nitnicama i različitim (ne)spojivim kombinacijama koje izgledaju neodoljivo.

.

.

Male, srednje, velike torbe… dizajneri My Lovely Bag studija su mislili na sve stilove i želje svojih klijentica prilagodivši vedre i upečatljive uzorke i nešto većim torbama u koje će stati sve ženske (ne)potrepštine.

.

.

I ovoga puta, kolekcija chic i odvažnih torbice rađena je od jedinstvenih materijala kako bi bila zagarantirana posebnost i jedinstvenost!

.

Ove jedinstvene torbice potražite u svom najbližem shopu u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, ili se javite na službenu FB stranicu brenda gdje æe Vas uputiti na ostale naèine narudžbe savršene torbice za tople proljetne dane!!!

M. Z.M.