Mihano Momosa Resort 2020 predstavlja Hexagon Bag

Mihano Momosa predstavlja novu liniju torbi, inspiriranu spojem oblika i boja iz prirode. Modni dodatak oštrih rubova dolazi u tri nove boje, personificirajući različite osobenosti – Burgundy Red opisuje sofisticiranost, moć i ambiciju; Shadow Grey nosi vanvremenski, autentični i neutralni duh, dok Pine Green simbolizira harmoniju, mir i velikodušnost.

Izrađene od prave kože, ove stajliš, a opet klasične torbe dolaze s remenom i detaljima u srebrnoj boji. Hexagon bag je dostupna u dvije veličine, obje oblikovane za vaš stil. Ovo geometrijsko savršenstvo će vam sigurno ukrasti srce.

.

.

Uz nove torbe stiže još jedno iznenađenje – novi logo. Pažljivo dizajniran da oslika srž brenda, ukazuje na jednostavnost krojeva i jasnoću kreativne misli. Korišten je na odabranim minimalističkim modelima, klasičnim bluzama, uvijek modernim komfornim pantalonama i po prvi put, na plisiranim suknjama i bluzama, stvarajući tako jedinstvenu cjelinu s novim Hexagon torbama, na kojima se također pojavljuje.

.

.

Novim logom se ne zamenjuje stari, namjera je da se doda svežina u postojeći identitet. On je simbol slobode u izražavanju kreativnosti, kao i način da se podstakne slobodoumno razmišljanje uopće.

.

.

Predstavljen je na novim modelima u svoje tri varijante: krupniji i sitniji logo kao i pečat, a sve forme su sa lakoćom upotrebljene kako bi se osvrnuli na tekuće trendove i DNK brenda.

Creative director: Mihailo Anušić
Art director: Adem Grljević
Fotograf: Dušan Petrović
Model: Jovana Cebzanović
Šminka: Zlata Blagojević
Frizura: Đuka Ivanović
PR: Ana Šegina, Slađana Radanović

M. Z.M.