Nova Lola.tees kolekcija za proljeće 2019.

by / 13/03/2019 Izdvojeno, Moda, Vijesti No Comments

Lole veselo marširaju u proljeće. Početak prvog proljetnog mjeseca odabran je za predstavljanje najnovijih uradaka iz Loline stvaraonice. Lan i šifon, patchwork i prugice neki su od detalja koji krase najnoviju kolekciju, a koja vrišti uzorcima i bojama.

Košulja na preklop Anđa u kombinaciji sa suknjom Janja savršen su izbor za dame koje će odlučiti popuniti ormar novim kompletom u kombinaciji pamuka i lana. Anđu kombinirate kao zatvoreni model uz vezanje straga ili u obrnutoj varijanti na V izrez, dok je suknja Janja u crveno bijelim prugama komad koji ćete nositi kako u poslovnim prilikama, tako i uz omiljene tenisice. 

Osim Anđe i Janje, mogućnost kompletiranja nude košulja Zoe i suknja Ida, i to u savršeno laganom i udobnom lanu pastelnih nijansi.

.

,

Lola Haljetak model je kojim se nadamo oduševiti sve ljubiteljice retro stila. Riječ je o onesize modelu na gumbiće, izrađenom u materijalu pamuk/lan a koju ćemo nositi kao haljetak i kao kimono u kombinaciji sa trapericama, pa čak i suknjama.

Top Diva izrađen od najljepših pamučnih materijala, komad je s kojim cijeloj kolekciji dodajemo dašak glamura i mislimo da će oduševiti sve ljubiteljice trendova i volana koji i dalje daju savršenu inspiraciju za nove modele.

.

.

Haljina Žaklina na krilima volana od viskoze za nas je idealna kao haljina, ali i kao tunika s kojom ćemo rado prošetati kroz proljeće. Haljina Inga od različitih uzoraka viskoze dolazi kao izazov. Ponovno nudimo mogućnost da postanete kreator i kombinirate Vašu savršenu preklopnu haljinu. 

Haljina Anika model je za koji vjerujemo da će se pridružiti našim najtraženijim pamučnim modelima, haljinama Antoneli i Žani, koje su nosive uvijek i u svim prilikama.

Košulja Korana u zagrljaju viskoze izgleda fenomenalno, a dostupna je u različitim dezenima i upečatljivim jednobojnim viskozama.

.

 

Foto: Helena i Ana Bilić

Modeli: Pavla Rupčić i Anita Šimić

M. M.