Emirates odaje počast svojim zaposlenicama

by / 08/03/2019 Lifestyle, Putovanja No Comments

Kao jedna od najdinamičnijih aviokompanija na svijetu, čiji letovi spajaju ljude i tvrtke, Emirates svakodnevno nudi putovanja u privatne i poslovne svrhe. Bilo iz kokpita ili kabine zrakoplova, na rampi ili u hangaru, na servisnim pultovima diljem svijeta ili iz sjedišta u Dubaiju, zaposlenice Emiratesa daju važan doprinos uspješnom funkcioniranju svakog leta.

„U povodu Međunarodnog dana žena želimo zahvaliti svim našim zaposlenicama na njihovoj predanosti, profesionalnosti i značajnom doprinosu uspješnosti Emiratesa. Vrlo smo ponosni na naše talentirane i predane kolegice te ćemo nastaviti osiguravati okruženje koje olakšava usavršavanje profesionalnih vještina i razvoj karijere za žene u zrakoplovnoj industriji”, izjavio je Abdulaziz Al Ali, izvršni potpredsjednik za ljudske resurse u Grupi Emirates.

.

.

Od samog početka poslovanja Grupa Emirates prepoznaje potencijal zapošljavanja ženskog kadra koji je zastupljen u svim sektorima poslovanja. Žene su zaposlene na više od tisuću raznolikih radnih pozicija koje pokrivaju sve važne operativne, komercijalne i poslovne funkcije unutar Grupe. Osim pozicija kao što su stjuardese i pilotkinje, žene također rade na brojnim tehničkim pozicijama koje se odnose na održavanje zrakoplova i zrakoplovno inženjerstvo, kao i na teretnim operacijama.

Žene čine više od 40 posto radne snage u Grupi Emirates i dolaze iz oko 160 nacionalnosti uključujući više od 1.100 državljanki Ujedinjenih Arapskih Emirata. Djelatnice su također zastupljene na svim hijerarhijskim razinama unutar Grupe uključujući pozicije na srednjim i višim položajima. Više od petine zaposlenih žena u aviokompaniji u Emiratesu rade deset godina ili duže.

Povodom Međunarodnog dana žena Emirates je objavio video kojim slavi raznolikost ženskog osoblja i ističe različite funkcije koje žene obnašaju u aviokompaniji: https://www.youtube.com/watch?v=EOAB212P178

 

M. M.