Prva Spark.me najavljena govornica – višestruko nagrađivana Anab Jain

by / 13/02/2019 Događaji, Izdvojeno No Comments

Organizacijski tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi je najavio ime prve govornice Spark.me konferencije. Konferencija je zakazana za 25. i 26. svibanj i po prvi put se organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu. Riječ je o Anab Jain. Jain je TED govornica, dizajnerica, filmska producentica, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja nam inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava približiti svijet budućnosti.

Kombinirajući dizajn, tehnologiju i film, Jain nastoji da navede ljude da na svijet gledaju kritički, slikovito predstavljajući sve moguće ishode naših odluka. Dobila je priznanja od kompanije Apple, UNESCO-a, Svjetske organizacije za dizajn (World Design Organization) i Innovate UK, dok su njeni radovi bili izloženi u nekim od najvećih galerija i muzeja svijeta, kao što su Muzej moderne umjetnosti u Njujorku (MoMA), Viktorija i Albert muzej u Londonu, Galeriji nauke u Dublinu i Nacionalnom muzeju Kine.

Jain je član odbora Broadway Cinema i London School of Economics Media. Njen TED govor iz 2017. godine pod nazivom „Zašto je bitno da pokušamo zamisliti različite budućnosti“, je zabilježio više od 1,6 miliona pregleda na internetu.

.

Anab Jain speaks at TED2017 – The Future You, April 24-28, 2017, Vancouver, BC, Canada. Photo: Marla Aufmuth / TED

.

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na službenoj stranici konferencije – www.spark.me. Cijena karte je 300€, ali zainteresirani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 100€ do 15. veljače. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. svibnja), startap takmičenju (25-26. svibnja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u tijeku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. svibnja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. svibanj, se organizira u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizira konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktualnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite službenu stranicu konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranicu www.facebook.com/sparkdotme, Twitter nalog www.twitter.com/sparkdotme i Instagram nalog www.instagram.com/sparkdotme/

 

M. M.